Diensten

TOWN TOURS

Verken de stad met onze speciale taxitourservice! Wilt u liever een avondje uit? of bent u geschiedenisliefhebber en wilt u de geschiedenis van de stad ontdekken? Dat is allemaal mogelijk met SAM TAXI!

LUCHTHAVENVERVOER

SAM TAXI staat voor professioneel vervoer vanuit de regio Antwerpen naar alle nationale & internationale bestemmingen. Al onze chauffeurs zijn meertalig en beschikken over uitgebreide kennis van het Belgische wegennet.

RENT A BOB

Feestje maar net wat te veel glaasjes op?

Met Rent A Bob brengen wij u in uw eigen wagen terug naar huis. Onze chauffeur zal dan nadien zelf terugkomen. Zo kan u gerust zijn dat uw wagen bij u thuis zal staan. Dit zal u vooral enorm veel moeite besparen!

privé-chauffeur

Met SAM TAXI kunt u genieten van de luxe van een privéchauffeur, zonder de hoge kosten. Onze professioneel opgeleide chauffeurs zullen ervoor zorgen dat u comfortabel en veilig naar uw bestemming wordt gebracht, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het navigeren of het zoeken naar een parkeerplaats.

TAXI VERVOER

Avondje uit met de vrienden? Of een belangrijke afspraak die u absoluut niet mag missen?

Bij SAM TAXI bent u in goede handen. Onze opgeleide chauffeurs brengen u veilig en comfortabel naar eender welke bestemming zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het missen van afspraken of andere belangrijke zaken.

ZAKELIJK VERVOER

SAM TAXI is ook de perfecte keuze voor zakenmensen die op zoek zijn naar een professioneel vervoersbedrijf. Onze taxi’s zijn uitgerust met alle gemakken die u nodig heeft tijdens uw zakenreis, zoals comfortabele zitplaatsen, wifi en oplaadpunten voor uw elektronische apparaten.

DELIVERY SERVICES

We spannen ons bij SAM TAXI dagelijks in om iedere pakket snel en veilig bij de klant te brengen. Als u snel en goedkoop een pakje wilt verzenden, dan zit je hier goed!

Vervoer nodig?

BOEK NU UW TAXI RIT!

Ons team staat klaar om u te voorzien van de beste vervoersservice in Antwerpen en omgeving. Of het nu gaat om een rit naar het vliegveld, een zakelijke afspraak of gewoon een avondje uit, wij zijn er om u te vervoeren waar u maar heen wilt.