Luchthavenvervoer

Heeft u een vlucht? Relax!

We kennen het allemaal wel wanneer we een vlucht hebben. “Heb ik alles wel mee?”, “Ik zal al vroeger vertrekken om zeker op tijd te zijn” met natuurlijke alle bijkomende stress. 

NO WORRIES!

Bij SAM TAXI vervoeren we u op een veilige en comfortabele manier van en naar elke nationale/internationale luchthaven. Met jarenlange ervaring in luchthaventransfers begrijpt SAM TAXI de routines, rituelen en vereisten heel goed.

Wij zijn niet zomaar een auto met chauffeur die van en naar luchthavens vervoert. Wij faciliteren u vanaf het moment dat u uw reis bij ons boekt. Allereerst kijken wij mee naar uw vlucht en ongeacht of de vlucht vertraagd of op tijd is, wij staan ​​altijd op tijd voor u klaar.

Hoe verloopt een ophaling?

Wij volgen uw vlucht mee op met behulp van het vluchtnummer, om altijd een stipte ophaling te garanderen. We wachten u op in de aankomsthal met een naambord of het logo van SAM TAXI. 

Vervoer nodig?

BOEK NU UW TAXI RIT!

Ons team staat klaar om u te voorzien van de beste vervoersservice in Antwerpen en omgeving. Of het nu gaat om een rit naar het vliegveld, een zakelijke afspraak of gewoon een avondje uit, wij zijn er om u te vervoeren waar u maar heen wilt.